21. dec. 2012

Barnekroppen som (Seksuelt) Ideal

Jeg har efterhånden lært, at jo mere barnlig en kvindes krop er, jo mere seksuelt tiltrækkende er den. Det præpubertære udseende er tydeligvis også målet, når jeg ser på, hvad mange kvinder stræber mod i deres jagt på skønhed og anerkendelse.

For som vi alle ved, så sker der i puberteten ting, der er så klamme, at vi prøver at slette alle spor af dem og lade som om, det aldrig er sket. For det ødelægger jo det hele!



Først og fremmest: kropsbehåring - ad! - væk med det. Det er ulækkert, maskulint og pinligt, har jeg lært. Selv i de reklamer, der handler om kropsbehåring ikke er nogen kropsbehåring. Kvinder i ladyshaverreklamer barberer altid allerede hårløse ben eller armhuler. Hvilket jo gør produktet overflødigt. Ben med i-ved-nok-hvad på er simpelthen for frastødende til at vise i tv. Det er på tide at indgå i en evig sisyfoskamp mod hårene! Hvorfor er det lige, det er super lækkert at se på en kvinde klædt ud som en ni-årig? Tanken er ikke særlig lækker.

En anden ting, der bør ties ihjel - menstruation. Som det er tilfældet med ladyshaverne er også de, der sælger bind flove over deres produkt og dets brug. Tidligere blev bindets effektivitet "bevist" ved, at en kittelklæt mand fra en kolbe hældte en gennemsigtig blå væske ned på bindet, der lå på det sterile bord. I dag handler reklamerne om, at man kan danse, når man har menstruation. Produktinfo? Hvis du bruger always kommer du ikke til at du-ved-nok-hvad, når du har du-ved-nok-hvad. Always er nemlig superabsorberende. Lad os aldrig tale om det igen.

Altså: Regel nummer et angående hår og menstruation: Vi taler ikke om hår og menstruation. Slet alle spor. Benægt alt.


Flere tips, jeg har lært, til unge kvinder: tab dig, så dine former mindskes, mal dine kinder og læber røde og øjnene store (du kan se på et billede af dig selv som barn for at få tips), få for alt i verden ren hud, du skal lugte af menthol og lavendel. Noget andet, du kan gøre for at lade som om, du ikke er blevet voksen, er at klæde dig ud som et barn. På en sexet måde, selvfølgelig. Kvinder skal jo ikke bare ligne børn. De skal ligne sexede børn. For dét er lækkert!

"The absence of hair on the body is to a certain extent a secondary sexual character; for in all parts of the world women are less hairy than men. Therefore we may reasonably suspect that this is a character which has been gained through sexual selection."
Charles Darwin


Og når Charlie siger det..

2 kommentarer:

  1. Fedt indlæg. Jeg vil gerne tilføje til påklædningspointen - jo mere "sexet" en kvindes undertøj skal være, jo flere sløjfer og blonder og flæser og lyserødt. Som man jo ellers forventes at være glad for som 7-årig. Jeg vil slet ikke følge den associationsrække til ende.

    Ad Darwin; har man info om behåringsgrad på chimpanser og lignende?

    SvarSlet
  2. "Vi så på hinanden og sagde 'Er det her okay? Er det ulækkert, at vi tænder på det her? Jeg ligner jo en 8-årig'" sagde en kvinde om, at hun og hendes mand var tossede med, at hun var blevet vokset fra halsen og ned, i "Fuck off I'm a hairy woman" (på http://www.dr.dk/tv/program/f-off-i-m-a-hairy-woman-2 - i det hele taget et fint program).

    Hvis du læser med: Ja, det er ulækkert.

    SvarSlet