20. mar. 2014

Are You Ready for The Rapture?


Rapture er et begreb, som især amerikanske kristne er begejstrede for. Det hedder åbenbart "bortrykkelsen" på dansk, men går ud på, at (super)kristne pludselig vil forsvinde ud af den tynde luft for at blive forenet med Gud.

Jeg har for nylig opdaget den fantastiske hjemmeside raptureready.com, der har været til rådighed for menneskeheden siden 97. Hjemmesiden er både et redskab til kristne, en advarsel til ateister og en ressource, som de, der er blevet ladt tilbage, kan bruge.

Her er eksempler på ressourcer til tilbageblevne:



Til de, der regner med at blive raptured, er her et memorandum, der kan sendes til de efterladte. I brevet forklares det, at der nok vil komme teorier (og de er interessante!) om, hvorfor disse mennesker er forsvundet, men at det altså er fordi Gud har hentet dem. Som en slags "bevisførelse" listes bibelsteder, der beskriver, hvad der vil ske i de efterladtes fremtid, så de selv kan se, at de kristne havde fat i den lange ende.

En opfordring fra skaberen af hjemmesiden: Perhaps you should pass this memorandum to your lost family and friends before you vanish. Then, post it on your refrigerator http://www.raptureready.com/rr-memo.html 

Når memorandummet er udsendt (måske med adressen på hjemmesiden!) og hængt op på køleskabet, kan man med fordel ordne sine kæledyrs fremtid på http://www.aftertherapturepetcare.com/ - og når alt dette er planlagt, så kan kristne vist lægge sig roligt til at sove.




Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar